Alte sporturi

JUDET | Editia a III-a a Maratonului MTB “Nordul Moldovei – Caii Pedaleaza ” 2013! Sambata la Vf. Campului!

Odată cu aniversarea a şase ani de la înfiinţare, Moşia “Cai de Vis” organizează pe 11 mai 2013 cea de-a treia ediţie a Maratonului “Nordul Moldovei – Caii Pedalează”.

Evenimentul reprezintă o nouă provocare pentru pasionaţii de ciclism din toata ţara, pentru cei dornici să evadeze din cotidian, să părăsească drumurile amenajate pentru a-şi testa rezistenţa fizică, îndemânarea şi orientarea pe trasee cu grade diferite de dificultate.

Înscrierea la ediţia 2013 a Maratonului “Nordul Moldovei – Caii Pedalează” se realizează online, completând formularul de pe site-ul evenimentului şi achitând o taxă de 35 de lei sau în ziua concursului, taxa de participare fiind de 45 de lei.
Startul şi sosirea vor avea loc în curtea Moşiei ”Cai de Vis”, din localitatea Vârful Câmpului, judeţul Botoşani. Participanţii sunt aşteptaţi la moșie sâmbătă, 11 mai, de la ora 08:00.

Traseul este mixt, traversează drumuri publice, drumuri forestiere, poteci marcate şi nemarcate, zone accidentate, pante cu grade diferite de înclinare, zone de pădure, localităţi, pajişti etc. Aceste caracteristici implică o experienţă minimă în ture de ciclism outdoor, respectiv MTB, din partea concurenţilor care se prezintă la start.

Bicicleta montană sau trekking pentru concurs cu suspensie faţă şi atent verificată, sistemul de frânare impecabil, casca de protecţie sunt câteva din condiţiile obligatorii pentru participare. La tura scurtă se poate concura cu orice tip de bicicletă în bună stare de funcţionare.

Dupa terminarea probelor din concurs, organizatorii vor oferi un spectacol ecvestru, un prânz pentru participanţi, urmat de festivitatea de premiere a caştigătorilor şi o tombolă cu premii pentru toţi participanţii la maraton.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page