Important

LOCAL | Vama de la Rădăuţi Prut închisă pentru prevenirea infectării cu COVID 19

Vama de la Rădăuţi Prut se închide pentru prevenirea infectării COVID 19. Decizia a fost luată joi seară de membrii Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

„Pentru folosirea eficientă a resurselor în punctele de trecere a frontierei cu flux mare de trafic, urmează să fie închise temporar, următoarele puncte de trecere în care în prezent se înregistrează un trafic redus”, a declarat Marcel Vela.

La frontiera cu Ungaria Turnu, Săcuieni, Salonta și Valea lui Mihai.

La frontiera cu Ucraina: Sighet. La frontiera cu Bulgaria – Negru Vodă, Lipnița, Dobromir, Zimnicea, Turnu Măgurele și Bechet.

La frontiera cu Republica Moldova: Rădăuți Prut și Oancea.

La frontiera cu Serbia au fost închise unilateral de autoritățile sârbe: Porțile de Fier 2 , Moldova Nouă, Foieni, Lunga, Vâlcani, Drobeta Turnu Severin si Naidăș.

Rămân funcționale: Porțile de Fier 1, Moravița și Jimbolia.

Bilanțul îmbolnăvirilor a ajuns  la 59 joi seară. Ultimele 6 cazuri anunțate sunt din Hunedoara. Potrivit Grupului de comunicare strategică, este vorba despre un bărbat de 53 ani din Covasna. El s-a întors din Trentino, Italia, în 8 martie și era la domiciliu, după ce a intrat în contact cu un caz pozitiv.

La scurt timp, au fost anunțate alte 6 cazuri la Hunedoara, astfel că numărul îmbolnăvirilor la nivel național a ajuns la 59.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page