ImportantLiga 1Sport

SPORT | Cornel Șfaițer: “Sper să jucăm cu Dinamo în finala Cupei României”

Federatia Romana de Fotbal a decis ca optimile Cupei Romaniei sa se joace in perioada 28-30 noiembrie, pe data de 2 noiembrie urmand sa aiba loc tragerea la sorti a meciurilor.

Cele 16 echipe au fost impartite in doua grupe. In Urna A sunt 14 echipe, iar in Urna B sunt doua, acestea fiind Chindia Targoviste si Universitatea Cluj.

Cornel Şfaiţer, preşedintele de onoare FC Botoşani, speră ca următorul adversar să fie unul mai slab cotat.

„Speram sa fie sortii de partea noastra, sa avem un adversar mai accesibil. In Cupa Romaniei tot timpul poti sa ai surprize. Stim de anul trecut cand am jucat la Afumati. Nu-mi doresc sa jucam cu Dinamo in faza urmatoare. Imi doresc sa jucam cu ei in finala“, a spus Cornel Sfaiter.

Joi, 2 noiembrie, incepand cu ora 11:00, la Casa Fotbalului (sala „Nicolae Dobrin”) se va desfasura tragerea la sorti a optimilor de finala a Cupei Romaniei, editia 2017-2018.

Din Urna A, pe langa FC Botosani, mai fac parte echipele: Viitorul, FCSB, Astra, CS U Craiova, Dinamo, Gaz Metan Medias, CSM Politehnica Iasi, ACS Poli Timisoara, CS Mioveni, CS Afumati, Juventus Bucuresti, AFC Hermannstadt si Unirea Slobozia.

Cornel Sfaiter este in carti sa vina la Dinamo, insa actualul presedinte de onoare al celor de la FC Botosani nu a mai spus nimic in legatura cu negocierile purtate cu Ionut Negoita.  Insa finantatorul celor de la Botosani, Itimie, nu crede ca Sfaiter este solutia pentru Dinamo: ”Șfaiter nu e conducator la FC Botosani. Nu e nici presedinte, nici patron. E un fel de consilier. Cornel Șfaiter nu este presedinte la FC Botosani. E un baiat extraordinar, stie fotbal, e cu noi. E prietenul meu, face lucruri extraordinare pentru Botosani. Nu e de meserie presedinte de club.

Il rog pe domnul Negoita sa il ia. Daca crede ca o pune pe Dinamo pe roate. Ma apuca rasul cand vad stirea cu Șfaiter la Dinamo. Nu are contract cu noi. Nu le iau niciun ban. Nu are angajament cu Botosani. A fost presedinte acum patru ani. Poate fi presedinte la Dinamo. Mi se pare o mare aberatie. A iubit Dinamo, dar a fi presedinte la Dinamo, chiar e complicat. E presedinte de onoare.”a spus Iftimie.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page