ImportantLiga 1Sport

SPORT | FC Botoșani și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0

Botoșani și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0, ultimul meci al etapei a 15-a din Liga 1. Moldovenii sunt la al doilea meci consecutiv încheiat 0-0, după cel cu CFR. Antrenorul celor de la Botoșani, Costel Enache, este mulțumit de faptul că echipa sa nu a primit gol în aceste două meciuri. Antrenorul de 44 de ani a anunțat faptul că obiectivul echipei sale este play-off-ul.

”Consider că am făcut un joc echilibrat, exact cum anticipasem. Sunt mulțumit de rezultat. A fost o perioadă bună pentru Dinamo. Au profitat de omul în plus, și-au creat ocazii foarte mari. Mă bucur că am trecut cu bine de acea perioadă.

Cred că în această seară a ieșit exact așa cum am vrut. A fost ok. E o bilă gri faptul că nu marcăm, dar trebuie să vedem și cu cine am jucat. Nu trebuie să ascundem lucrurile, noi suntem o echipă cu o organizare defensivă foarte bună. Eu mă declar mulțumit de faptul că nu am pierdut cu două echipe puternice din campionat.

Play-off-ul este un obiectiv pe care trebuie să-l atacăm pentru că este șansa noastră. Ar fi păcat să nu gestionăm acest moment bun. Trebuie să rămânem echilibrați. Drumul este destul de lung”, a declarat Costel Enache, la finalul jocului cu Dinamo.

Enache a vorbit și despre eliminare lui Mușat, care și-a lăsat echipa în ’10’ după un fault asupra lui Hanca. Tehnicianul moldovenilor nu este însă supărat pe jucătorul său.

”A fost o greșeală la care ne expune fotbalul. A fost un atac calculat greșit. Se pot întâmpla lucrurile astea. El ne-a ajutat până acum și ne va ajuta și în continuare”, a mai spus Enache.

În acest moment, după 15 runde, Dinamo este în afara locului de play-off, fiind pe poziția a șaptea cu 21 de puncte, în timp ce Botoșani ocupă loc de play-off, fiind pe locul patru cu 25 de puncte, potrivit digi24.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page