ImportantLocal

LOCAL | Cât de inconștient a putut fi? Un tânăr din Botoșani s-a urcat la volan cu o alcoolemie de 1,30 mg/l și fără permis de conducere!

Un tanar inconstient s-a urcat la volan, desi nu avea permis de conducere • Inainte de a se plimba cu masina prin oras si-a facut curaj si a dat mai multe pahare de alcool peste cap • Pe numele sau a fost deschis un dosar penal, iar cercetarile continua

Inconstienta acestui tanar a atins cote maxime. Desi abia se tinea pe picioare, a reusit sa se urce la volan. A plecat la plimbare cu masina prin oras, cu toate ca nu detinea permis de conducere. Barbatul aflat la volanul unui autoturism inmatriculat in Bulgaria a fost oprit de catre politistii ieseni, inainte sa produca o tragedie.

Politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Iasi au oprit pentru control un autoturism condus pe soseaua Nicolina, din municipiul Iasi, de un tânar de 22 de ani, din judetul Botosani. Întrucât acesta emana halena alcoolica, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 1,30 miligrame alcool pur în aerul expirat.

Tânarul a fost condus la o unitate medicala, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, în urma cercetarilor efectuate, s-a constat ca tânarul nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauza, s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page