ImportantLocal

LOCAL | Trei zile de distracție la Zilele Municipiului Dorohoi – FOTO&VIDEO

Sute de dorohoieni s-au distrat trei zile la Dorohoi în fața scenei amplasată în spațiul dintre Sala Polivalentă și Supermarketul Penny, fredonând și dansând pe melodiile invitaților urcați pe scenă.

Cea de-a X-a edție a  Zilelor Municipiului Dorohoi a început vineri, cu un spectacol folcloric susținut de Mihaela Gurău, Orchestra Populară Rapsozii Botoșanilor și Laura Lavric,  iar sâmbătă cu Trupe și interpreți locali sub coordonarea Casei Municipale de Cultură Corul „George Enescu’’ Dorohoi, Fanfara „Moștenitorii’’ de la Școala nr. 7 Al. I. Cuza, Ansamblul de dansuri Struguraș din orașul Ungheni – Republica Moldova, MORRIS, THEO ROSE și LORA .

Duminică alți invitați de seamă au delectat publicul dn Dorohoi printr-un spectacol folcloric susținut de Ansamblul Mugurelul – Mărgineanca (conducere muzicală prof. Marcel Dupu, coregrafie – Valentin Rău), Ansamblul de dansuri Struguraș din orașul Ungheni – Republica Moldova, FLOW REENA, ALEX VELEA ș ZDOB ȘI ZDUB.

“Este a X-a ediţie pe care o organizez, este o ediţie specială, de suflet şi cred eu că e de succes. Cu nostalgie privesc în trecut şi îmi aduc aminte de începuturi când îmi doream ca acest fenomen să se întâmple în municipiul nostru. Văd feţele oamenilor, ale tinerilor, fericiţi de ziua municipiului Dorohoi”, a spus primarul municipiului Dorohoi.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page