ImportantInfractional

INFRACTIONAL | Dosare penale pentru trei botoșăneni. Unul dintre ei s-a urcat la volanul mașinii beat criță și fără permis de conducere!

La data de 30.08.2017, în jurul orei 18:30, S.P. de 56 de ani, din municipiul Dorohoi, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal DC 81 pe raza comunei Ibăneşti.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeaşi dată, orele 20.45, poliţiştii rutieri l-au depistat în trafic pe M.P. de 36 de ani, din comuna Durneşti, în timp ce conducea un autoturism pe un drum sătesc de pe raza comunei.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie.

La data de 31.08.2017, în jurul orei 00.25, C.C. de 29 de ani, din comuna Durneşti, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe un drum sătesc de pe raza satului Cucuteni.

În urma testării alcoolscopice a conducătorului auto, a rezultat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page