ImportantLiga 1Sport

SPORT | Lovitură pentru FC Botoșani! Moruțan semnează cu un club care joacă în Liga Campionilor!

Finanţatorul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a recunoscut la ProSport Live negocierile cu un club important european pentru Olimpiu Moruţan, în vârstă de 18 ani, iar în aceeaşi intervenţie a vorbit şi despre înfrângerea cu FCSB de duminică seara.

FC Botoşani a revenit pe Arena Naţională cu moralul ridicat, după ce a reuşit pe cel mai mare stadion din ţară să învingă Dinamo, scor 1-0. Totuşi, FCSB s-a impus prin golurile lui Constantin Budescu şi Forin Tănase, iar Valeriu Iftime a recunosut că echipei sale i-a lipsit şansa.

În această vară, Olimpiu Moruţan a fost subiectul unui posibil transfer la FCSB, negocierile cu Botoşani fiind extrem de dure. După lungi tatonări, totul a căzut din cauza sumei de transfer, dar şi din cauza procentului dintr-un eventual transfer cerut de moldoveni, lucru cu care Gigi Becali nu a fost de acord.

După ce FCSB a devenit o destinaţie inaccesibilă pentru Moruţan, moldovenii au pornit discuţiile cu un alt club, de această dată din afara ţării. Valeriu Iftime nu a numit clubul, dar din spusele patronului Botoşaniului este vorba despre o echipă importantă care evoluează în Liga Campionilor.

“De venit o să mai vină, a venit deja un argentinian, un mijlocaş care are drept de joc de etapa următoare. Sincer nu ştiu cum îl cheamă şi mai e unul pe care-l ştie Costel (n.r. Costel Enache), un copil, care a jucat prin Italia şi e pe la loturile noastre naţionale Discuţiile cu Moruţan sunt avansate cu un club european, care joacă în Liga Campionilor.

Au negociat cu noi, au negociat şi cu jucătorul, dar le-am spus că nu ne grăbim, pentru că el nu pleacă cel puţin până în iarnă. Eu am o convenţie cu respectivul club să nu comentăm şi apoi am rămas cu un gust neplăcut după ceea ce a fost cu FCSB. Suma de transfer e mai mare decât ce a oferit FCSB, procentul din transfer e exact ceea ce ne dorim noi şi el va rămâne până termină liceul. În două săptămâni dacă nu semnăm înseamnă că e o problemă”, a declarat Iftime la ProSport Live.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page