ImportantLocal

LOCAL | Șoferii din nordul județului protestează împotriva drumurilor proaste: ”V-am votat, ne-ați uitat!”- FOTO!

Astăzi, cetăţenii din nordul judeţului Botoşani organizează un marş de protest auto care se va finaliza cu un miting în satul Dumeni, comuna George Enescu.

Locuitorii din Darabani, Mileanca, Havîrna, George Enescu, Cordăreni şi Vorniceni cer reasfaltarea drumurilor judeţene 298-Vorniceni- Cordăreni-George Enescu, a DJ 393 Dorohoi-G.Enescu- Mileanca-Cordăreni, a DJ 298A Darabani+ Lişmăniţa-Mileanca. Din cauza degradării continue şi a neintervenţiei drumarilor, aceste drumuri prezintă reale pericole de accidente şi securitate a participanţilor la traficul rutier.

La ora 9.30 o coloană cu manifestanţi va pleca din oraşul Darabani pe DJ 298 A spre Lişmăniţa-Mileanca. La intersecţia DJ 293 cu DJ 298A -staţia autobuz Mileanca se încolonează manifestanţii din comuna Mileanca şi comuna Conceşti – apoi Ia Havîrna pe DJ 293 la podul Gîrbeni, se face încolonarea manifestanţilor din comuna Havîrna- se urmează traseul DJ 293 până Ia Cracalia, comuna George Enescu. Va urma mitingul de protest de la ora 11.00 pe terenul de sport din Cracalia comuna George Enescu.

Tot astăzi, din Vorniceni va porni coloana manifestanţilor din comuna Vomiceni şi comuna Nicşeni-pe DJ 298 A spre Cordăreni, unde se face joncţiunea cu manifestanţii din comuna Cordăreni- apoi se urmează traseul pe DJ 298 A până la Cracalia comuna George Enescu, unde la ora 11.00 vor participa la mitingul de protest.”

Între Vorniceni și George Enescu este un drum județean care arată ca după război, iar localinii îi cer lui Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean, să își aducă aminte că și ei există, că și ei l-au votat.

”Nu vrem marmură, vrem asfalt de Macaleți!”, ”V-am votat, ne-ați uitat”, ”De la mic la mare vrem asfaltare”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care localnicii le-au afișat cu ținta PSD și Costică Macaleți.

Revenim cu foto – video după terminarea protestelor.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page