Sanatate

SANATATE | „Antibioticul” fără efecte secundare: argintul coloidal!

Argintul coloidal se foloseşte din anii ’30 pentru proprietăţile sale antiinfecţioase şi este considerat de mulţi specialişti „un sistem imunitar secundar“.

Este absorbit foarte rapid în corp, încă de la contactul cu mucoasa bucală şi are efect puternic antiviral, antibacterian, antifungic şi antiparazitar asupra a mai mult de 650 de tipuri de agenţi patogeni.

Antiinfecţios cu beneficii dovedite în timp

Se ştie dintotdeauna că tacâmurile şi vasele pentru apă din argint previn infecţiile. Tocmai de aceea, în multe culte religioase, obiectele cu care mulţimile intră în contact sunt de argint pentru a nu favoriza transmiterea bolilor de la o persoană la alta în timpul ritualurilor. Acesta este efectul protector pe care îl are argintul în formă brută. Dar argintul coloidal acţionează şi intern, în organism, cu efecte benefice dovedite. Acesta este o suspensie de microparticule încărcate cu sarcină electrică pozitivă, în apă deionizată, cu efect puternic antibacterian, antiviral, antifungic şi antiparazitar.

Suprimă celulele bolnave fără să afecteze celulele corpului

Modul de acţiune a argintului coloidal este foarte eficient şi foarte simplu: prezent lângă un virus, o ciupercă sau lângă o bacterie patogenă, inactivează enzimele pe care aceşti agresori le folosesc pentru a putea respira în interiorul corpului nostru. De aceea, în scurt timp, patogenii „se sufocă“ şi mor, apoi sunt eliminaţi din organism de imunitate cu ajutorul sistemului de drenare limfatică. Un fapt pozitiv este acela că argintul coloidal acţionează doar asupra patogenilor, bacteriile prietenoase sau bune din organism nu au de suferit şi nici celulele organismului nostru fiindcă au o altfel de metabolizare a oxigenului.

Cu alte cuvinte, are efect antibiotic, dar fără niciun efect secundar. Mai mult, organismele patogene nu dezvoltă rezistenţă la argintul coloidal, acesta putând fi considerat un sistem imunitar secundar.

Citește mai multe aici!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page