ImportantInfractional

INFRACTIONAL | Patru botoșăneni s-au ales cu dosare penale!

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.30, M. I. de 20 de ani, din comuna Hilișeu-Horia, judeţul Botoşani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism  pe strada Dimitrie Pompeiu din municipiul Dorohoi.

Tânărul avea o concentraţie de 0,67mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 28.07.2017, în jurul orei 04.30, a fost oprit în trafic, pe strada Ion Pillat din municipiul Botoșani, autoturismul condus de N. I. de 45 de ani, din localitate.

Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool în aerul expirat.

În ziua de 27.07.2017, în jurul orei 17.15, pe strada Independenţei din oraşul Săveni, a fost oprit în trafic, autoturismul condus de F. C. de 25 de ani,  din comuna Drăguşeni, judeţul Botoşani.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost  testat cu aparatul etilostest rezultând o valoare de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 27.07.2017, în jurul orei 08.10, D. D. de 45 de ani, din comuna Roma, judeţul Botoşani, a fost depistat conducând un autoturism pe DC 66, în comuna Roma.

Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultând valoarea de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor patru conducători auto le-au fost recoltate şi probe biologice de sânge în vederea determinarii alcoolemiei.

În cauze s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page