Diverse

DIVERSE | (P) Cum ajunge un model de videochat glamour să câștige 25.000 $ pe lună

Lipsa de informatii ii determina pe multi oameni sa considere in continuare ca videochatul este o activitate ilegala si imorala, deoarece implica nuditate. In realitate, ea este legala in Romania inca din 2003, studiourile si modelele de videochat platind taxe si impozite catre bugetul de stat la fel ca orice alt angajator si angajat din aceasta tara. In plus, videochatul este de mai multe tipuri, cel glamour avand la baza simpla discutie online cu diverse persoane vorbitoare de limba engleza, fara ca modelul de videochat sa apeleze la show-uri erotice sau la nuditate.
Videochatul nonadult este una dintre formele cele mai apreciate de catre tinerele timide sau de cele aflate la inceput de drum in acest domeniu. Acesta se bazeaza numai pe comunicare, iar modelul de videochat ramane cu hainele pe el. Acest tip de videochat este solicitat mai ales de barbatii singuratici, care doresc sa interactioneze autentic cu o persoana atragatoare si distractiva si sa lege o prietenie trainica cu ea. De obicei, subiectele de conversatie sunt alese de comun acord si duc la o dezvaluire amanuntita a vietii interlocutorilor. Astfel de sesiuni private ajung sa semene mai mult cu sesiuni de psihoterapie, modelul videochat devenind principalul confident din viata respectivului om.
In general, cu cat modelele de videochat socializeaza mai mult, cu atat mai multi bani castiga. Cele de la Studio 20, cel mai mare studio de videochat din lume, ajung la venituri de pana la 25.000 de dolari pe luna, reusind astfel sa duca o viata luxoasa si implinita din punct de vedere profesional. Acestea practica videochatul glamour, un concept mult mai profitabil din punct de vedere financiar, care presupune in cea mai mare parte conversatie, dar include si un limbaj nonverbal bogat in senzualitate. Aceasta combinatie constituie o arma puternica pentru o femeie cu un aspect fizic placut si cu dorinta de a stabili legaturi sociale cat mai durabile si mai avantajoase.
Modelul de videochat glamour castiga mult mai multi bani decat cel de videochat non adult, chiar daca ambele tipuri nu implica goliciune. In primul caz, acesta face apel la un erotism subtil, sugerat prin diverse priviri languroase sau miscari mladioase ale trupului. Barbatilor le place sa fie provocati din dorinta, mai mult sau mai putin constienta, de a-si demonstra puterea de cucerire a unor exemplare feminine valoroase si, implicit, si de a obtine o stima de sine crescuta. Videochatul glamour le ajuta si pe modelele de videochat sa capete mai multa incredere in abilitatile lor de seductie deoarece zilnic ele au ocazia sa patrunda in tainele psihologiei masculine si sa-si dezvolte tehnicile de persuasiune. In plus, stima lor de sine este validata de numeroasele complimente pe care le primesc de la interlocutori, in incercarea lor de a le intra in gratii.
Modelul de videochat de succes are un aspect fizic placut, dar si o personalitate pe masura. El trebuie sa fie un ascultator empatic, care rezoneaza cu membrii siteurilor de videochat la toate nivelurile si le asigura acestora sprijinul emotional, relaxarea si distractia de care au atata nevoie. Pentru acest lucru, modelul de videochat parcurge o perioada de training, in care asimileaza atat teoria, cat si practica din acest domeniu. El are la dispozitie un trainer dedicat, care il ajuta pas cu pas sa-si dezvolte abilitatile de socializare latente si sa fie capabil sa poarte conversatii cu orice fel de persoana interesata de serviciile lui.
Modelul de videochat castiga bani atat din interactiunea directa cu membrii siteurilor in camera de chat, cat si din programele de afiliere, din siteul personal sau din bonusurile de fidelitate acordate de catre studioul pentru care lucreaza. Daca doresti sa te dezvolti profesional si sa devii independenta financiar, iti recomandam sa te angajezi la Studio 20, cel mai mare studio de videochat din lume. Poti pune orice intrebare la numarul de telefon 0748.777.757 si pe e-mail, la [email protected], sau poti vizita unul dintre studiourile din reteaua Studio 20, aflate in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Craiova, Brasov sau Ploiesti, pentru a discuta direct cu modelele de videochat si a afla direct de la sursa care sunt avantajele acestei profesii.

Related Articles

3 Comments

  1. Bine spus! multi aleg sa dicute despre acest domeniu, cu toate ca nu au nicio informatie despre ceea ce inseamna sa lucrezi sau ce implica aceasta activitate.

  2. Personalitatea si atitudinea modelului online sunt principalele lucruri care o definesc si ma apoi aspectul fizic, pentru ca pe asta te bazezi in general atunci cand vrei sa iti construiesti o cariera in domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page