ImportantLiga 1Sport

SPORT | FC Botoșani – Sepsi Sf. Gheorghe, 5 – 1

FC Botoșani a făcut instrucție cu nou-rpomovata Sepsi Sf. Gheorghe, scor 5-1.

Miron a deschis scorul chiar în primul minut, după ce a reluat în poartă mingea respinsă în față de Niczuli, la un șut al lui Golofca (’1). Laurențiu Buș a majorat diferența pe tabelă cu o lovitură de cap imparabilă, direct la vinclu (’16). Moruțan a fost și el aproape de gol, dar Dumbravă a reușit să respingă de pe linia porții (’19).

Misiunea oaspeților s-a complicat și mai mult în debutul actului secund, când Astafei a fost eliminat pentru un fault dur asupra lui Mușat (’47). La reluare, Buș a realizat dubla, cu un șut sub transversală din interiorul careului (’59). Mihai Roman și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, cu o execuție frumoasă, în urma unei pase a lui Golofca (’65). Mușat a avut și el golul în bocanc, dar a nimerit bara transversală cu un șut superb de la 14 metri (’75).

Sepsi a reușit golul de onoare prin Patrick Petre, care a transformat impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri (’89). Moldovenii au replicat însă cu aceeași monedă. Golofca a trimis cu capul în bara transversală, mingea a ricoșat la Fulop (’90), care a stabilit scorul final: 5-1!

Sursa: looktv.ro

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page