ImportantLiga 1Sport

SPORT | FC Botoșani și-a prezentat noii jucători

În această vară oficialii grupării locale au efectuat şase transferuri, cei veniţi fiind mijlocaşul Jonathan Emanuel Rodriguez, atacantul Esteban Ciaccheri, portarul Eduard Pap, mijlocaşul Marian Târşa, mijlocaşul de bandă Tiberiu Serediuc şi atacantul Daniel Popa.

Antrenorul Costel Enache s-a arătat mulţumit de modul cum s-au pregătit jucătorii transferaţi în această vară, unii dintre ei urmând a debuta contra formaţiei CFR Cluj, în meciul programat luni, de la ora 21.00, pe stadionul Municipal.

În ceea ce îi priveşte pe argentinienii Rodriguez şi Ciaccheri, Costel Enache a spus că aceştia nu sunt încă pregătiţi pentru a juca 90 de minute. Dacă Esteban Ciaccheri a făcut pregătirea alături de lotul botoşănean în Austria, Rodriguez a ajuns la echipă săptămâna aceasta.

„Sunt mulţumit în acest moment de lot. Ca în orice activitate, concurenţa rămâne deschisă şi lotul e dispus întotdeauna unor schimbări, sau îmbunătăţiri să spunem aşa. Mai avem nevoie de unul-doi jucători pentru o concurenţă reală şi pentru a fi pregătiţi pentru orice se întâmplă dar în momentul acesta cred că putem acoperi foarte bine jocul”, a declarat Costel Enache.

Sursa: fcbotosani.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page