ImportantSport

SPORT| Amenințări la adresa propriilor jucători! ”Dacă aud că ne-am dat la o parte cu Pandurii, vă omor”

Valeriu Iftimie își amenință jucătorii înaintea meciului cu Pandurii. Finanțatorul celor de la FC Botoșani se teme de discuțiile care ar putea ieși după partida directă, din ultima etapă a play-out-ului, care va avea loc, duminică de la ora 21:00, și le-a transmis acestora să dea totul pentru a câștiga.

Iftimie a dezvăluit că a avut o discuție cu antrenorul echipei, Leo Grozavu, în care i-a spus ce înseamnă acest joc pentru viitorul clubului.

”La meciul următor noi vom dori să câștigăm. Da la cât de prost am jucat… (n.r. contra Chiajnei, un meci care a născut polemici). M-a bătut Voluntariul, m-a bătut Pandurii. Vă dau cuvântul meu de onoare că am vorbit acum câteva ore cu băieţii și am avut un discurs în care le-am zis să joace corect toate meciurile.

Mă doare dacă Botoșani intră în circuitul lucrurilor prost făcute. I-am zis și lui Leo treaba asta. I-am zis: ”Leo, dacă-mi spune cineva după meciul cu Pandurii că ne-am dat la o parte, vă omor. Este extraordinar de important ca FC Botoșani să nu intre în așa ceva”.

Nu poți să vii la meciul acesta ca la o distracție. Uneori, simt că sunt oameni în fața mea care parcă nu recepţionează ce trebuie. Noi o să jucăm la victorie, dar cei de acolo vin cu altă ambiție, vin disperați; ai mei sunt relaxați. Dacă nu bat nici Pandurii, înseamnă că trebuie să merg în liga a doua”, a declarat Valeriu Iftimie la Fotbal Club, de la Digi Sport.

În acest moment, Pandurii se luptă pentru salvarea de la retrogradare, în timp ce echipa din Botoșani este lipsită de orice griji. Gorjenii sunt în luptă directă cu Chiajna și Timișoara, având un punct peste cele două (TOATE CALCULELE RETROGRADĂRII SUNT AICI).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page