ImportantLocal

LOCAL | Simpozionul „Noi și Natura” la Liceul Tehnologic „Petru Rareș” Botoșani – FOTO

Cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului s-a desfășurat la Liceul Tehnologic „Petru Rareș” Botoșani, în data de 27 mai 2017, ediția a XI-a a simpozionului „Noi și Natura”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, Agenția pentru Protecția Mediului Botoșani și Primăria Municipiului Botoșani.
La simpozion au participat cadre didactice și elevi de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Colegiul Național „AT Laurian”, Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”, Liceul Teoretic „Gr. Antipa”, Școala Gimnazială nr. 7, Liceul „Alexandru cel Bun”, Liceul cu Program Sportiv Botoșani, Liceul Tehnologic „Petru Rareș” Botoșani.
Simpozionul a cuprins o sesiune de comunicări științifice ce vizează protecția mediului, aspecte de mediu specifice județului Botoșani și expozițiile foto„Din dragoste pentru natură” (prof. Cecilia Vicoveanu) și „Noi și natura” (prof. Ancuța Iureț).
Directorii Liceului Tehnologic „Petru Rareș” Botoșani – ing. Dumitru Tudosă și prof. Marina Cătălina Hostiuc, împreună cu partenerii, au asigurat și în acest an buna desfășurare a simpozionului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page