Diverse

DIVERSE | Magneziu și vitamina B6 aliații tăi în lupta cu stresul și oboseala

Pentru a face față agitației cotidiene ai nevoie de un corp sănătos care să te susțină pe parcursul întregii zile, să îți ofere energia necesară astfel încât să nu resimți stresul și oboseala.

Oricât de sănătoasă ar fi dieta ta și stilul de viață pe care îl urmezi ai nevoie de naumiți micronutrimenți pe care îi poți lua doar din suplimentele alimentare. Acestea trebuie administrare sub atenta supraveghere a unui specialist, pentru ate putea bucura de efectele sale pozitive.

Care sunt beneficiile magneziului în organism?

Magneziul contribuie la diminuarea stresului, ajută la producerea constantă a energiei în corp și  reduce oboseala.

Carenţa de magneziu este asociată cu un număr mare de afecţiuni cronice, iar dacă neglijezi foarte mult timp această problemă se poate ajunge la complicaţii serioase care îți pot pune viaţa în pericol. Împreună cu calciul ajută la buna funcționare a sistemului osos.

Trebuie precizat faptul că magneziul este al patrulea element în clasamentul mineralelor esențiale bunei funcționări a organismului tău.

Suplimentul alimentar Magneziu cu vitamina B6 de la Solgar este una dintre formulele specială care îi oferă corpului cantitatea necesară de magneziu și vitamina B6, făcând din el un aliat de încredere în lupta cu stresul și oboseala.

Alte beneficii aduse de magneziu în organism:

– normalizeaza tensiunea arteriala
– protejarea sistemului cardiovascular
– mentine normal ritmul cardiac si tonifica inima
– asimilarea calciului si consolidarea oaselor
– asimilarea potasiului si a fosforului
– combaterea spasmelor (generale si bronsice)
– vitaminizarea organismului cu vitaminele B
– stoparea formarii calculilor renali
– normalizarea glicemiei
– stimularea fertilitatii

Vitamina B6 ajută la corectarea echilibrului electrolitic în corp

Suplimentul de la Alevia aduce un alt beneficiu al suplimentului alimentar și anume că ajută la reducerea simptomelor premenstruale cum ar fi durerea de cap, de spate, crampe, devenind astfel un supliment important pentru corpul feminin.
Poți să optezi de asemenea pentru complexul Magneziu B Complex de la Eurovita, pentru a mineraliza și suplini nevoile organismului de zi cu zi și pentru a-ți conferi doza de energie necesară.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page