ImportantLocal

LOCAL | Termenul limită de depunere cerere unică de plată este 15 mai 2017

Directia pentru Agricultura Judeteana Botosani face un apel catre toti potentialii beneficiari ai sprijinului financiar aferent Campaniei 2017, sa respecte programarile realizate de angajatii APIA in vederea depunerii cererilor de plata la sediile APIA judetene / locale, avand in vedere ca acestea se pot depune pana la data de 15 mai 2017, in conformitate cu art. 1 lit. a) din Ordinul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) nr. 18/03.02.2017 privind stabilirea modalitatii de coordonare a implementarii schemelor de plati directe si a Ajutoarelor Nationale Tranzitorii care se aplica in agricultura.

Respectarea programarilor conduce la fluidizarea fluxului de lucru, evitarea aparitiei aglomeratiei si a intarzierilor in depunerea cererilor, precum si la diminuarea timpului necesar fiecarui fermier la completarea si depunerea cererii unice de plata. In eventualitatea in care programarea initiala nu a putut fi respectata, ii rugam pe acesta cale, pe cei care sa afla in aceasta situatie, sa contacteze de urgenta Centrul judetean/local APIA.

Sprijinul financiar aferent Campaniei 2017 este finantat din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) si de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page