Politic

POLITIC | Liberalii au convingerea că pot câştiga alegerile din data de 5 iunie cu peste 50% din voturi

Duminică au fost depuse listele de candidați ai Partidului Național Liberal pentru Consiliul Judeţean Botoșani, însoţite de nu mai puţin de 42.000 de semnături ale susţinătorilor noştri. Pentru funcția de primar al municipiului Botoşani şi pentru Consiliul Local Botoşani au fost depuse, tot ieri, candidatura domnului Cătălin Flutur, respectiv lista completă de consilieri, candidaturi care au fost de asemenea însoţite de peste 11.600 de semnături.

Acest număr record de susţinători ne aduce nouă, liberalilor, convingerea că putem câştiga alegerile din data de 5 iunie cu peste 50% din voturile electoratului, atât la Consiliul Judeţean Botoşani, cât şi la Primăria şi Consiliul Local Botoşani.

Partidul Naţional Liberal este un partid viu, aflat într-o continuă dinamică, şi chiar dacă mai apar şi supărări, demisii sau comentarii răutăcioase, există şi bucurii atunci când lângă noi vin oameni din administraţia naţională, precum fostul comandant al ISU Botoșani, col. rezervă Radu Anton, sau fostul lider sindical Marius Oroşanu, dar și primari cu o gândire profund liberală, cum ar fi Marinică Stredie, la Cristinești, sau Scutaru Sorin, la Mitoc, care şi-au depus zilele acestea candidaturile pentru un nou mandat din partea Partidului Naţional Liberal.

Îi încurajăm pe toţi botoșănenii, susţinători ai politicilor de dreapta, specific liberalilor, să strângă rândurile alături de candidaţii Partidului Naţional Liberal, astfel încât împreună să ne bucurăm de victoria din iunie și de patru ani de dezvoltare accelerată și prosperitate!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page