Monden

MONDEN | Bombă! Cristi Borcea are un copil nelegitim cu o avocată din București?

Bombă! Conform unei femei pentru care inima fostului om de fotbal a bătut cu putere, probabil, în urmă cu ceva vreme, Cristi Borcea ar avea nu patru copii, ci cinci! E adevărat, pe ultimul, o fetiţă care tocmai a păşit în clasa întâi, nu l-a recunoscut legal. Încă!

Noul proces, în care Cristi Borcea are calitatea de “pârât”, i l-a deschis chiar la finalul săptămânii trecute o avocată din Bucureşti.

Femeia, care în trecut a fost asociată cu fostul finanţator al lui Dinamo într- o firmă ce deţinea un restaurant în Capitală, îi cere la judecătorie, celui pe carel consideră tatăl fetiţei sale în vârstă de 7 ani, s-o recunoască pe micuţă şi să-i acorde acesteia toate drepturile ce i se cuvin în mod legal!

Nu e prima dată când presupusa parteneră secretă a fostului şef din “Ştefan cel Mare” îl cheamă pe acesta în faţa magistraţilor.

Noul scandal în care e implicat pârâtul Cristi Borcea are ca sursă o informaţie publică, ce se regăseşte pe portalul instanţelor din România.

Poate fi supus testului ADN

Aceeaşi mişcare a făcut-o şi în anul 2007, când a încercat, la Judecătoria Cornetu din judeţul Ilfov, să-l determine pe Borcea să-şi recunoască fiica.

La acea vreme, după trei termene de judecată programate în cursul unui an, femeia a renunţat la orice pretenţie, semn că fostul finanţator dinamovist a dat-o la pace cu aceasta.

Acum, nu se ştie dacă şi acest nou proces va avea aceeaşi soartă. Cert este însă că Borcea va fi chemat să dea cu subsemnatul în faţa instanţei, iar dacă nu-şi va recunoaş te copil u l de bunăvoie ar putea fi supus, conform prevederilor legale, testului ADN.

Contactaţi telefonic de reporterii ziarului Libertatea, atât Cristi Borcea, cât şi avocata cu care acesta s-ar fi iubit în urmă cu câţiva ani, n-au infirmat informaţiile, dar au refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect delicat.

Are trei moştenitori cu Mihaela şi unul cu Alina, actuala soţie

Statutul de mare crai al lui Cristi Borcea a fost dezbătut în dese rânduri, atât în presă, cât şi în cercurile selecte în care acesta s-a tot învârtit.

Posesor al unei averi frumuşele, estimată de specialişti la aproape 30 de milioane de euro, fostul finanţator al lui Dinamo are trei copii (Patrick – 15 ani şi gemenii Antonia Melissa şi Mihai Angelo, în vârstă de 9 ani) cu fosta sa soţie, Mihaela (44 de ani), de care s-a despărţit în 2011.

În acelaşi an, omul de afaceri s-a recăsătorit, luând-o de nevastă pe mai tânăra Alina Vidican (29 de ani), alături de care a mutat “cartierul general” al familiei la Miami, în Statele Unite ale Americii. Un an mai târziu, proaspăta soţie a milionarului l-a făcut fericit pe acesta, dăruindu- i şi ea un băiat.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page