Local

Fabrică nouă în industria ușoară, deschisă la Botoșani – FOTO

Astăzi, la Botoșani, în prezența Excelenței Sale, Uffe Balslev, Ambasadorul Regatului Danemarcei în România și a reprezentanților managementului LTP Balkan, a fost inaugurată cea de-a 12-a și cea mai nouă firmă a acestei companii cu capital danez.

La întâlnire, primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a salutat această inițiativă, exprimându-și totodată încrederea că tradiția forței de muncă cu bune aptitudini în domeniul industriei ușoare și a confecțiilor care există la Botoșani va face față cu succes cerințelor prestigioasei firme daneze.

În discursul său, primarul a subliniat importanța deschiderii acestei unități de producție și a locurilor de muncă nou create, a mulțumit pentru încrederea manifestată în competențele lucrătorilor botoșăneni și a recunoscut că munca în cadrul marii familii LTP Balkan le va fi benefică pentru dezvoltarea în viitor a capacităților profesionale.
Sediul fabricii din Botoșani a firmei LTP Balkan se află în Zona Industrială, dispune de echipamente performante, are în prezent aproximativ 150 de angajați și perspective de a crește acest număr.

Fondată în anii 1980, LTP produce atât branduri de echipament sportiv cât și mobilier.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page