ImportantLiga 1Sport

SPORT | Adi MUTU a revenit în Liga 1!

  • Adrian Mutu a acceptat revenirea în Liga I, pentru a încerca să prindă lotul României la Euro.
  • Liderul golurilor în echipa naţionala revine în România după doi ani, după experienţa Petrolul.
  • Adrian Mutu a semnat un contract până la finalul campionatului, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon

Oficialii ASA-ului au dat lovitura şi au reuşit să-l convingă pe Adrian Mutu să semneze cu echipa mureşeană. Atacantul de 37 de ani şi-a dat acordul în urmă cu câteva minute pentru un contract până în vară şi va pleca mâine, alături de lotul ASA-ului în cantonamentul din Turcia. Este a 13-a echipă din cariera lui Adrian Mutu, care a mai evoluat în România pentru FC Argeş, Dinamo şi Petrolul. “A semnat până în vară”, a confirmat Claudiu Maior, membru în Consiliul de Administraţie al clubului mureşean.

Directorul general al grupării din Târgu Mureş, Cristian Cherteş, a confirmat pentru ProSport că cele două părţi s-au înţeles, precizând că Mutu a acceptat un contract în media lotului.

“Adrian Mutu şi-a dorit foate mult să joace pentru a avea şanse să prindă lotul României la Euro 2016. Suma pentru care a semnat este una rezonabilă, fără prime de obiectiv sau alte bonusuri, pentru că pe fotbalist l-a interesat în primul rând să joace. Nu există nicio clauză prin care el să fie asigurat că va fi titular. Dacă va juca sau nu, depinde doar de antrenorul Petre Grigoraş şi de felul în care se va prezenta jucătorul“, a declarat pentru ProSport, Cristian Cherteş, director general al ASA Târgu Mureş.

Sursa:  www.prosport.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page