EducatieImportant

EDUCATIE | ULTIMA ORA. Mâine în județul Botoșani nu se merge la școală. În jurul amiezii, ministrul Pricopie va anunța dacă măsura va fi menținută și marți

ULTIMA ORĂ: În cadrul videoconferinței de duminică seară de la ora 21:30, ministrul educației Remus Pricopie a intervenit telefonic la interpelarea vicepremierului Liviu Dragnea. Acesta a declarat că în ziua de luni, 27 ianuarie, cursurile școlare vor fi sistate în 26 de județe din țară, printre care și județul Botoșani. În cursul zilei de luni, în jurul amiezii, se va hotărî menținerea acestei măsuri și pentru zilele următoare, în funcție de evoluția vremii.

Unitățile școlare din judetul Botoșani vor fi închise luni. Decizia a fost luată  la nivelul Ministerului Educației și a fost anunțată de ministrul educatiei,  Remus Pricopie, în cadrul videoconferinței de duminică la amiază.

“In toate judeţele care au fost afectate de cod galben sau portocaliu, mâine  nu se vor susţine cursuri scolare. Sunt 26 de judeţe în care şcolile vor fi închise”, a declarat Remus Priccopie.

“Noi centralizăm datele din toate şcolile din judet. Având în vedere că şi temperaturile de mâine dimineaţă  vor fi scăzute, nu putem expune elevii să rămână blocaţi pe drum din cauza viscolului în frig. In funcţie de evoluţia vremii şi a datelor din fiecare şcoală vom decide mâine dacă marţi de vor relua cursurile. Cert este că luni, toate unităţile şcolare din Botoşani vor fi închise”, a declarat Mihaela Huncă, inspector şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeaţean.

In aceasta seara, va avea loc o noua videoconferinta a viceprim-ministrului Liviu Dragnea cu prefectii si sefii de institutii.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page