Sanatate

SANATATE | Incredibilul efect al consumului de usturoi

Un compus cheie care se găseşte în usturoi este de 100 de ori mai puternic decât două antibiotice populare folosite împotriva toxinfecţiei alimentare, au aflat oamenii de ştiinţă, potrivit Daily Mail.

Testele au descoperit că substanţa care se găseşte în usturoi, diallyl sulphide, este mai eficientă în lupta împotriva toxinfecţiilor alimentare decât antibiotice precum eritromicina sau ciprofloxacin.

De fapt, nu numai că este mai puternic, dar acţionează şi într-un timp mai scurt.

Doctorul Michael Konkel, de la Washington State University, a subliniat că descoperirea are potenţialul de a elimina parţial bacteriile care cauzează infecţii.

Bacteriile din clasa Campylobacter sunt cele mai comune cauze pentru toxinfecţiile alimentare din întreaga lume.

Sursa: realitatea.net

Sursa: www.realitatea.net

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page