Diverse

DIVERSE | Dieta miraculoasă cu verdeţuri te slăbeşte enorm fără să-ţi fie foame

Dieta cu verdeţuri este una dintre cele mai apreciate din lume, având în vedere că te ajută să slăbeşti foarte mult şi sănătos în timp foarte scurt. Dieta cu verdeţuri te ajută astfel să dai jos cel puţin 3 kilograme în maxim 7 zile şi mai mult decât atât îţi revigorează întreg organismul.

Pare greu de crezut, dar, ca sa slabesti, nu trebuie sa renunti la toate bunatatile. Singura conditie este ca una dintre cele trei mese zilnice sa fie o mancare din verdeturi de primavara.

Cum procedezi:

Timp de o saptamana, combina mesele obisnuite cu una sau doua din mancarurile cu verdeturi de primavara. In alta zi, mananca doar seara o salata de frunze de salata verde, papadie si leurda, iar in restul zilei poti consuma mancarurile tale preferate. Totul este ca numarul de calorii consumate intr-o zi sa nu depaseasca 1.600 pentru femei si 2.400 pentru barbati.

Dupa sapte zile, vei slabi trei kilograme. Ai voie sa repeti dieta fara oprire, iar kilogramele vor disparea miraculos.

Dimineata poti combina salata verde, untisor, cateva frunze de papadie si putina leurda, pentru aroma sa asemanatoare cu usturoiul. Adauga putin ulei de masline si obtii o salata cu puternice proprietati de detoxifiere, eficienta in curele de slabire si cu foarte putine calorii.

La pranz prepara o mancarica din urzici, leurda si untisor, aceasta mancare stimuleaza procesele de detoxifiere a organismului si este benefica in special pentru persoanele care consuma in mod constant multe proteine de origine animala si multe grasimi.

Continuarea pe Lyla.ro

Sursa: www.romaniatv.net

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page