Infractional

INFRACTIONAL | CRIMINALA fără limite: A înjunghiat trei oameni ÎN INIMĂ şi apoi şi-a făcut POZE

Un criminal în serie de sex feminin: a înjunghiat trei oameni în inimă, iar cazul ei a şocat opinia publică.

Joanna Dennehy a recunoscut că i-a ucis pe Kevin Lee, Lukasz Slaboszewski şi John Chapman înainte de a le arunca trupurile în şanţ.

Criminala în serie a recunoscut că i-a înjunghiat pe cei trei bărbaţi în lunile martie şi aprilie ale anului 2013. Corpul lui Lee a fost descoperit într-un şanţ din Newborough, pe 30 martie 2013, iar celelalte victime au fost găsite în locuri similare, prin împrejurimi.

Dennehy (30 de ani) a mai vrut să îi ucidă şi pe John Rogers şi Robin Bereza. Femeia a pledat vinovat la toate capetele de acuzare. Nu se cunoaşte motivul pentru care femeia a decis să recurgă la aceste fapte, cert este că şi-a făcut fotografii! Şocante. Criminala a mai vrut să ucidă doi bărbaţi, pe John Rogers şi Robin Bereza, dar tentativa ei a eşuat. După ce şi-a recunoscut în instanţă faptele, criminala riscă ani grei de închisoare. De asemenea, a recunoscut că a avut complici (surprinşi de asemenea în fotografii compromiţătoare).

Fotografiile, atât ale criminalei, ale complicilor (căci şi aceştia au fotografii) şi ale victimelor au fost prezentate în instanţă.

Sursa: www.evz.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page