ImportantInfractional

INFRACTIONAL | Drama dură a unor adolescente din judeţul Iaşi. SEX ORAL ÎN PARC PENTRU BANI DE HAINE şi BĂUTURĂ

Destinul unor adolescente a fost marcat de dramele trăite în familie, din cauza cărora au ajuns în grija Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Iaşi. Abuzate şi fără îndrumarea părinţilor, acestea au ajuns să fie rapid influenţate de anturajul sălbatic, specific mediilor sociale dezorganizate. Revoltă împotriva lumii din jurul lor, consum de băuturi alcoolice, sex în locuri publice, prostituţie… Aşa arată detaliile din viaţa lor, care au ieşit la suprafaţă odată cu fuga acestora din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Iaşi.

Forţele de ordine sunt în alertă şi încearcă să le găsească pe cele cinci minore cazate în modul de recuperare şi reabilitare comportamentală a victimelor abuzurilor şi traficului de persoane. După un plan bine organizat, ele au profitat de schimbul de ture de miercuri seară al angajaţilor şi au forţat grilajul de la fereastra camerei, după care s-au făcut nevăzute, iar aceasta nu este pentru prima dată când dispar de la centru.

Există temeri că ele vor încerca din nou să facă rost de bani oferind bărbaţilor servicii sexuale. Unul dintre cele mai elocvente exemple în acest sens este cel al unei fete ce a fost bandonată de rude, Ana T, în vârstă de 15 ani şi jumătate. Aceasta a picat în plasa unor băieţi care au convins-o să întreţină raporturi sexuale cu ei, iar apoi actele sexuale au devenit obişnuinţă, mai ales că obţine şi bani în urma lor. Din cauza celor întâmplate, bunica ei a abandonat-o, anul trecut, la centrul din Tătăraşi, iar fetiţa a fugit de acolo şi s-a întreţinut practicând prostituţia şi cerşetoria în zonele Dancu şi Păcureţ. După ce a fost găsită nu a rezistat mult şi a fugit din centru, dar nu înainte de a convinge alte patru fete să i se alăture.

“Fata nu mai mergea la şcoală, fugea tot timpul de acasă, mergea pe un teren viran de aici din zonă (Galata – n. r.) şi bea, fuma cu băieţii, plus alte prostii pe care le mai făceau ei. Nu a mai reuşit să aibă grijă de ea şi a dus-o la centru. Păcat că le-a atras şi pe celelalte fete şi au fugit. Să nu ajungă să se vândă pe bani”, a spus Catinca Genunchi, o vecină care cunoaşte situaţia acesteia.

Conform bzi.ro, la centrul din Tătăraşi sunt cazate 15 adolescente. O parte dintre ele merg la şcoală şi chiar au note bune, dar altele au apucat căi greşite. Anul trecut câteva minore au fugit din centru şi au abordat bărbaţi necunoscuţi în parcul din Podu Roş, căror le-au făcut sex oral, pe bani. Au mers la cumpărături şi după ce şi-au cumpărat haine şi accesorii, au mers în mai multe baruri din zona Gării şi au cinstit mai mulţi necunoscuţi.

Sursa: www.libertatea.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page