ImportantInfractional

INFRACTIONAL | RĂZBUNARE cumplită! Prietena lui nu i-a acceptat cererea în CĂSĂTORIE, așa că I-A FĂCUT CEVA foarte RĂU, împreună cu ALTI NOUĂ BĂIEŢI

O tânără de 18 ani din Municipiul Botoșani susţine că a fost violată de zece bărbați.

Victima care suferă şi de o serie de afecţiuni locomotorii, trăieşte din lucrurile pe care le adună de prin gunoaie şi le vinde la centrele de colectare a materialelor refolosibile. Duminică, povesteşte ea, a fost la groapa de gunoi, iar la întoarcere s-a întâlnit cu un fost iubit.

Acesta s-a gândit să-i facă o surpriză şi a invitat-o acasă la el, pentru a-i arăta ultimele amenajări din locuinţă, tânărul încercând să o convingă astfel să se căsătorească cu el. Acolo, însă, lucrurile ar fi luat o altă întorsătură, prietenul invitându-şi alţi nouă amici, care ar fi sechestrat-o şi violat-o pe rând.

Orgia a ţinut, din câte a povestit victima, toată noaptea. Abia spre dimineaţă, profitând că toţi au adormit, tânăra a reuşit să deschidă uşa şi să fugă. Încă de pe drum ea a sunat la 112, anunţând ce i s-a întâmplat, scrie botosaneanul.ro.

Cazul a fost preluat de Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Botoşani, anchetatorii identificând cinci dintre presupuşii autori, care au fost ridicaţi pentru audieri. Dacă ancheta va confirma agresiunea, autorii riscă de la cinci la 18 ani de închisoare.

 

Sursa: EVZ.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page