Accident

ACCIDENT | Un taximetrist a făcut o manevră de întoarcere și a accidentat o minoră, în fața unui liceu!

În data de 10.01.2014, orele 10:30 Poliţia mun.Botoşani a fost sesizatată despre faptul că pe str. Nicolae Iorga, în zona aleei de acces spre C.N.A.T. Laurian, a avut loc un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane iar conducătorul autovehiculului a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Echipa operativă deplasată la fața locului a constatat că cele sesizate se confirmă, în jurul orelor 11:00 fiind identificat C. Cristian de 55 ani, din mun.Botoşani, conducătorul autoturismului vinovat de producerea accidentului, acesta părăsind și locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că la 10.01.2014, orele 07:56, C. Cristian, în timp ce conducea un autoturism pe str. Nicolae Iorga, dinspre b-dul Mihai Eminescu către str. Cuza-Vodă, în dreptul C.N.A.T. Laurian, la efectuarea manevrei de întoarcere, surprinde şi accidentează  minora P.M. de 15 ani, din com.Coţuşca, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, după care a părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorei care a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul de Pediatrie Botoşani, rămânând internată pentru investigații de specialitate.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări față de C. Cristian sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “vătămare corporala din culpă” şi “părăsirea locului accidentului soldat cu victime omenești, fără încuviinţarea organelor de poliţie”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page