Important

LOCAL | O tânără familie din județul Botoșani a rămas pe drumuri, după ce casa le-a fost mistuită de flăcări- FOTO

O tânără familie din județul Botoșani a rămas fără casă, în urma unui incediu.

O gospodărie din localitatea Bașeu, comuna Hudeşti, judeţul Botoşani, a ars ca o torță în noaptea de vineri spre sâmbătă

Casa în care se afla un bărbat în vârstă de aproximativ 22 de ani a luat foc în miez de noapte, pe când tânărul dormea, iar soţia şi copii erau internaţi la spital. Norocul a făcut ca bărbatul s-a trezit din somn şi a văzut cum casa se aprinde din senin. A ieşit afară desculţ şi în pijamale și a încercat să se întoarcă să recupereze din bunuri, dar flăcările au izbucnit şi mai puternic.

În jurul orei 1:45 a sunat la 112. În circa 15 minute pompierii militari şi civili din Darabani au sosit la faţa locului şi au început operaţiunea de stingere a incendiului. Casa era cuprinsă în întregime de flăcări devastatoare la care cele două autospeciale nu făceau faţă , atunci pompierii au cerut ajutor şi detaşamentului de la Dorohoi ,intervenţia a durat până dimineaţa în jurul orei 6:00.

Cauza incendiului a fost un scurt circuit la instalaţia electrică.Nu au fost victime dar bunurile din casă, haine, mobilă şi ce mai aveau au ars în totalitate.

Familia, formată din doi gemeni de câteva luni, un copilaș până în doi ani şi altulcopilaş care nu are împlinită vârsta de 3 anişori, mama în jur de 20 de ani şi tata aproximativ 22 de ani, au rămas pe drumuri în  toiul iernii.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page