Diverse

DIVERSE | Remediu împotriva răcelilor, a excesului de mucus și a infecțiilor sinusurilor

În plină iarnă, oamenii pot simți începutul unei răceli, nas înfundat sau dureri în gât. Aceste simptome enervante nu sunt atât de grave încât să rămânem acasă, dar sunt supărătoare.

În loc să le permitem să ne chinuiască, putem prepara această supă fantastică. Ne va pune pe picioare! Sistemul imunitar se va întări, iar simptomele răcelii se vor diminua.

Avem nevoie de 4 fire de ceapă verde, pe care o tăiem mărunt. Dăm prin răzătoare 50 grame rădăcină de ghimbir, mărunțim 2 căței de usturoi și un ardei iute de dimensiuni medii.

Separat fierbem câteva legume, pentru a avea supa de legume. Separat, sotăm la foc mic, într-un recipient, usturoiul, ceapa și ghimbirul. Adăugăm zeama le legume și dăm o dată în clocot compoziția. Adăugăm ardeiul, stingem focul și acoperim cu un capac.

După 10 minute, se poate servi, cu pâine prăjită.

După gust, mai puteți adăuga broccoli, ciuperci, quinoa, orez sălbatic, pătrunjel. Aveți posibilitatea de a transforma supa, după gustul dv. Un lucru este cert. Proprietățile active ale usturoiului și ale ghimbirului vă vor face să uitați de nesuferita răceală.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page