ImportantLocal

LOCAL | Fiul primarului a primit un an de închisoare, după ce a fost prins drogat la volan

Fiul unui cunoscut primar din Romania a fost prins drogat la volan. Tanarul de 22 de ani a primit un an de inchisoare cu suspendare.

Este vorba despre fiul primarului din Botosani. Acesta a fost prins de politisti si a fost trimis la analize, dupa ce a suflat in fiola. Desigur, rezultatul a iesit negativ.

Curtea de Apel Iasi a pus punct procesului in care inculpat a fost fiul primarului din Botosani, liberalul Catalin FluturCosmin, in varsta de 22 de ani, a primit 1 an de inchisoare cu suspendare prin decizie definitiva, in conditiile in care prima instanta stabilise o pedeapsa de 1 an de inchisoare cu amanarea pedepsei. Cosmin a comis fapta cand era student la Facultatea de Tehnica Dentara din cadrul Universitatii „Apollonia“ din Iasi, institutie privata.

„Inculpatul a fost consumator de substante psihotrope – etnobotanice, fiind inclus in prezent in Programul Integrat de Asistenta a Persoanelor Consumatoare de Droguri. In scopul tratarii problemelor legate de consumul de droguri, inculpatul a fost implicat voluntar si in alte servicii de terapie, in urma carora a renuntat la consumul de substante psihotrope, asa cum rezulta din inscrisurile depuse la dosar la ultimul termen de judecata“, se arata in motivarea primei instante.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page