EvenimentImportant

EVENIMENT | CELIA, SMILEY și Ansamblul Plăieșii la Zilele Municipiului Dorohoi

Anul acesta se împlinesc 611 ani de la prima atestare documentară a municipiului Dorohoi, prilej cu care Primăria Municipiului Dorohoi și Consiliul Local Dorohoi organizează în perioada 28 – 30.09.2018 o serie de manifestări cultural-artistice, pentru a sărbători „Zilele Municipiului Dorohoi”.

Vineri 28 septembrie, la Sala Teatrului se va organiza de către Casa Municipală de Cultură  trei concursuri reprezentative ca tematică și participare pentru această instituție culturală: Concursul de poezie „Sașa Pană” ediția a XII –a, Concursul de pictură „Arthur Verona” ediția a XIV-a și Concursul „File de istorie locală” ediția a XII-a.

Sâmbătă 29 septembrie, va urca pe scenă Fanfara Moștenitorii – Școala nr. 7 „A.I. Cuza’’, Trupe și interpreți locali sub coordonarea Casei Municipale de Cultură Dorohoi, CONSTANTIN BAHRIN, Ansamblul etnofolcloric PLĂIEȘII, MIRA și CELIA.

A treia zi de sărbătoare, duminică 30 octombrie, pe scenă va urca: Grupul Voces (coordonat de Paul – Ciprian Mihai), Ansamblul Mugurelul (conducere muzicală – prof. Marcel Dupu), FETELE DE LA BOTOȘANI, BRÂNDUȘA COVALCIUC, IOANA IGNAT și SMILEY.

Spectacolele vor avea loc pe Bulevardul Victoriei nr. 120 din Dorohoi, în spatele supermarketului Penny. Accesul se va face pe lângă Piscina Semiolimpică din spatele Sălii Polivalente, unde va fi amenajat un parc de distracţii.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page