ImportantLocal

LOCAL | Angajatul unei firme din Botoșani s-a aruncat într-un bazin cu apă fierbinte

Joi dimineață, în jurul orei 06.45, a avut loc un eveniment în care a fost implicat numitul I. Vasile, cu vârsta de 60 ani, având meseria de lăcătuş mecanic, angajat al unei firme de distilarea, rafinarea şi mixarea băuturilor alcoolice.

Conform celor comunicate de către angajator, numitul I. Vasile a intrat în incinta unităţii, s-a deplasat la staţia de epurare şi s-a urcat deasupra bazinului de ape uzate, pe pasarelă, de unde s-a aruncat în substanţa vâscoasă, cu o temperatură de aproximativ 80º Celsius.

Accidentatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, pentru îngrijiri de specialitate.

Evenimentul, soldat cu incapacitate temporară de muncă, va fi cercetat de către angajator, iar dosarul de cercetare va fi înaintat spre verificare şi avizare Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani, conform cu prevederile Legii nr. 319/2006 a securităţii şi sănătăţii în muncă, actualizată, şi H.G. nr. 1425/2006 actualizată, pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. 319/2006.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page