ImportantSport

SPORT | Costel Enache, înaintea meciului cu Astra Giurgiu: “Avem de luat o revanșă față de meciul din tur”

Joi dimineață a avut loc conferința de presă în vederea partidei din etapa a 22-a a Ligii 1 Betano din deplasare cu Astra Giurgiu. Antrenorul principal Costel Enache vrea să încheie anul așa cum l-a început și se bazează pe aceeași forță de grup pentru un rezultat pozitiv.

„Am revăzut jocul cu Steaua, am primit și raportul statistic al jocului și într-adevăr am avut momente de naivitate, dar au fost și momente foarte bune. Spre exemplu, apetitul nostru ofensiv a fost evident în fața celor de la FCSB, am avut dublul numărului de șuturi la poartă, cornere 5-0, sunt lucruri pe care trebuie să le scot în evidență pentru că acum chiar mi se pare exagerat rezultatul. Și spun lucrul acesta pentru a auzi jucătorii. Nu trebuie să ne pierdem echilibrul, încrederea în forțele noastre și nu trebuie să dezarmăm sub nici o formă. Sunt momente pe care nu le-am gestionat foarte bine, dar au fost doar câteva. Restul cred că ne îndreptățesc să menținem linia bună, pozitivă, optimistă și să ne creeze o motivație clară pentru ca locul patru să rămână al nostru. Este un loc în care am muncit șase luni, am suferit, au fost și momente foarte grele dar lucrurile acestea țin de trecut.

Avem de luat o revanșă față de meciul din tur, o revanșă față de oamenii care cred în noi, care ne apreciază și ne urmăresc, o revanșă față de toată munca de până acum. Ar fi nedrept, din punctul meu de vedere, și dureros, dacă nu am putea să menținem locul de clasament pe care îl dorim și pentru care am luptat atât. Astra e o echipă organizată și a ieșit în evidență, Edi e un antrenor care mizează foarte mult pe organizarea jocului, chiar o duce într-un extrem, într-o rigiditate și probabil că lucrurile acestea au făcut să arate bine în tot campionatul. Au și ei slăbiciunile lor ca oricare din adversari, ideea este ca noi să găsim inteligența și mijloacele cu care să-i surprindem.”, a declarat antrenorul princiapal al FC Botoșani, Costel Enache.

Sursa: fcbotosani.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page