Important

LOCAL | Investiţii în tabăra de la Agafton

Tabăra „Codrii de aramă” de la Agafton a făcut o serie de investiții pentru confortul elevilor care se vor caza aici, dIn prima alocare bugetară consistentădin ultimii 10 ani.

Anul trecut, două dintre blocurile unde sunt cazaţi copiii au fost  anvelopate termic, iar la al treilea a fost refăcut acoperişul. Totodată, a fost refăcut un teren de sport din baza sportivă.

Pe lista de investiţii se regăsesc uşi noi la intrare şi modernizarea terenului de handbal, care va fi transformat într-unul multifuncţional.

De asemenea, 200.000 lei se va investi în sediul Direcţiei de Tineret.

Lucrările au costat 940.000 de lei, dintre care 840.000 de lei au fost asigurate de ministerul de resort şi 100.000 din venituri proprii.

Practic, a fost prima alocare bugetară consistentă din ultimii 10 ani.

Potrivit oficialului, sunt programate lucrări şi în acest an. Astfel, va fi refăcută zona din jurul blocurilor, dar şi pardoseala de la cantină.

În cele trei blocuri sunt 130 de locuri de cazare.

Alte 21 de căsuţe au fost dezafectate în urmă cu 8 ani din cauza stării avansate de degradare. Reabilitarea lor ar aduce un plus la buget din suplimentarea locurilor de cazare. Iviestiția ar costa un milion de euro.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page