Sport

Victorie istorică pentru România la EURO 2024. A învins Ucraina cu 3-0

România a învins Ucraina cu un halucinant 3-0, după cel mai bun meci făcut de actuala generație și egalează, totodată, cel mai bun rezultat din istoria naționalei la Euro. În 2000, România bătea Anglia cu 3-2. Partida a fost în direct pe PRO TV și VOYO.

România a reușit o victorie superbă, 3-0 contra Ucrainei, în meciul de debut la EURO 2024. Victoria a venit la doar o zi după ce selecționerul Edward Iordănescu a împlinit 46 de ani.

După nașterea fetițelor mele, este cea mai frumoasă zi din viața mea!”, a spus emoționat după meci căpitanul Nicolae Stanciu, cel care a și fost desemnat omul meciului.

Ceea ce am trăit azi nu se mai poate repeta, e de neegalat, vreau să le mulțumesc eu și colegii mei suporterilor. Ceea ce am simțit la intonarea imnului e nemaipoment, am jucat pentru toți românii de pretutindeni”, a adăugat cel mai valoros jucător al României din acest meci fabulos.

Meciul a început extrem de echilibrat, cu cele două echipe încercând să în primul rând să stea bine în defensivă și să nu primească gol. Echilibrul s-a rupt în minutul 29 când Nicolae Stanciu a marcat un gol fabulos după o gafă a lui Lunin. A fost 1-0 la pauză, scrie Sport.

În repriza secundă, tricolorii au început în forță, iar Coman a trecut pe lângă gol încă din minutul 46. S-a făcut 2-0 în minutul 53 când Răzvan Marin a marcat un gol de toată frumusețea din afara careului de 16 metri. Drăguș a stabilit rezultatul final, 3-0, după o fază superbă creată de Dennis Man în flancul drept.

30.000 de români în tribune, la cea mai categorică victorie obținută vreodată de România la un turneu final

La o estimare de peste 30.000 de suporteri români prezenți, rezultă un record absolut de prezență pentru români veniți să își susțină în deplasare echipa favorită, fie ea de club, fie cea națională, în cazul de față.

FINAL DE MECI! România a reușit în meciul de debut de la EURO 2024 o victorie incredibilă, după ce a învins naționala Ucrainei, cotată cu prima șansă în această partidă, cu 3-0. Este cea mai categorică victorie reușită de România la un turneu final, european sau mondial.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page