Important

INEDIT | Ziua Unirii pe două roți. Cicliștii bucureșteni și ieșeni vor dansa Hora Unirii pe biciclete, pe 24 ianuarie la Iași

Bicicliști din Iași și București se vor prinde mâine, 24 ianuarie, într-o horă atipică în fosta capitală a Moldovei.

Bicicliștii munteni vor merge la Iași, unde împreună cu bicicliștii moldoveni vor dansa Hora Unirii pe biciclete. Evenimentul bicicliștilor este organizat de Adevărații VeloPrieteni România și Probikeaddiction Iași”, a declarat Mihai Deneș, vicepreședintele Asociației Adevărații Veloprieteni.

Hai sa dam mana cu mana intr-o hora atipica – o plimbare pe biciclete alaturi de colegii de la Adevaratii VeloPrieteni – Bucuresti. Ciclistii bucuresteni vor ajunge la Iasi cu trenul, la ora 11.55, la Gara Mare. Propunem sa ne adunam in fata garii la ora 11.45 ca sa ii putem primi cum se cuvine. Vom pedala apoi impreuna spre Piata Unirii, unde vom participa la evenimentele prilejluite de Unirea Mica de la 1859 dintre Moldova si Tara Romaneasca. Plimbarea va continua pana la Palatul Culturii. Pe traseu vom povesti despre principalele obiective culturale ale Iasului aflate in zona centrala. Daca aveti steaguri tricolore sau imbracaminte in cele 3 culori nationale, acum e momentul sa le folosim. Va asteptam in numar cat mai mare pentru a dansa in hora biciclistilor munteni si moldoveni!”, se arată pe pagina evenimentului creat pe Facebook de cicliști.

sursa: Ziarul de Iași

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page