ImportantLocal

LOCAL | Șoferi certați cu legea, trași pe dreapta

Marți, în jurul orei 07:30, a fost depistat în trafic, G.L. de 41 de ani, din comuna Corni, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean D.J.208 H, pe raza localităţii Corni.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,45mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

O oră mai târziu, a fost depistat în trafic, Z.S. de 30 de ani, din oraşul Săveni, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Independenţei din localitate.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului este expirată din data de 28.12.2016.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Tot marți, în jurul orei 22:30,  a fost depistat în trafic, R.M. de 54 de ani din municipiul Dorohoi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ştefan Airinei din localitate.

La solicitarea poliţiştilor, conducătorul auto a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest cât şi recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page