Sanatate

SANATATE | Nucile scad colesterolul

Miezul de nucă este bogat în minerale, vitamine şi grăsimi vegetale, bune împotriva colesterolului.

 

Atenţie, însă, că îngraşă dacă îl consumaţi în cantităţi mari. Consumate după fiecare masă, nucile împiedică îngroşarea arterelor şi previn bolile de inimă.

Dacă este consumată în cantităţi mari, nuca îngraşă, fiind un furnizor important de proteine, grăsimi, vitamine, minerale şi fibre.

Cu toate acestea, miezul de nucă este mult mai digerabil decât carnea, chiar dacă valoarea energetică este mai mare decât a acesteia.

Grăsimile din nuci sunt nesaturate, conducând la scăderea colesterolului. Nucile îmbunătăţesc memoria şi capacitatea de concentrare, ceea ce le recomandă ca fiind excelente pentru elevi şi studenţi.

Nimic mai simplu şi mai uşor pentru persoanele care acuză pierderi de memorie decât să mănânce zilnic puţin miez de nucă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page