ImportantLocal

LOCAL | Cine curăță de zăpadă locurile de parcare

Societatea de salubrizare nu va interveni şi în cartiere sau în parcări, chiar dacă acestea sunt blocate de nămeţi! Și asta pentru că unitatea poate interveni numai pentru degajarea arterelor de circulație, dar și pentru curățarea trotuarelor şi doar în acele zone care sunt cuprinse în graficul de deszăpezire stabilit prin Hotărâre de Consiliu Local.

Aleile dintre blocuri sunt în responsabilitatea asociațiilor de proprietari, iar deszăpezirea parcărilor trebuie făcută de cei care le-au concesionat, spusţine directorul Urban Serv, Simion Drelciuc.

În urmă cu doi ani Urban Serv a intervenit la dispoziţia Primăriei pentru curăţarea parcărilor, însă sumele cheltuite au fost imputate de Curtea de Conturi.

Primăria a apelat la sprijinul deţinuţilor de la Penitenciarul Botoșani pentru a transporta zăpada din parcările centrale.

Asociaţiile de proprietari au la dispoziţie şi frezele achiziționate în anii trecuti, însă nu a existat nicio solicitare pentru preluarea acestora. Utilajele sunt folosite de Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page