ImportantLocal

LOCAL | Un parlamentar de Botoșani face parte din Comisia de Control a SRI

Plenul comun al Senatului şi Camerei Deputaţilor a votat luni constituirea Comisiei de control a SRI, amânând votul pentru componenţa Comisiei SIE. PSD ar urma să preia şefia ambelor comisii de control SRI şi SIE, senatorul PSD Adrian Ţuţuianu, fostul preşedinte al CJ Dâmboviţa, fiind deja numit preşedintele Comisiei de Control al SRI. 

Comisia pentru controlul SRI va avea 9 membri, din care un preşedinte, un vicepreşedinte şi un secretar, iar Comisia pentru controlul parlamentar asupra activităţii SIE va avea 5 membri – 3 deputaţi şi 2 senatori

Doina Fedorovici, senator PSD, a fost numită şi ea în Comisia SRI. Este membru PSD din 1994 şi a obţinut la alegerile parlamentare din decembrie al doilea mandat consecutiv de senator, din postura de preşedinte al organizaţiei judeţene Botoşani a PSD. În vârstă de 42 de ani, Doina Federovici a devenit preşedinte al PSD Botoşani în luna decembrie a anului trecut, ca urmare a demisiei lui Andrei Dolineaschi.

Este licenţiată în drept, obţinând licenţa la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, cursuri urmate de un program de masterat în Drepturile Omului şi Justiţie Constituţională, Facultatea de Drept, Universitatea Mihail Kogălniceanu din Iaşi. Fedorovici a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani (2012), dar şi director al Direcţiei Judeţene de Statistică. Potrivit declaraţiei sale de avere, Doina Federovici are un teren de 34.000 de metri pătraţi şi o casă în localitatea Coşula, ambele dobândite sub formă de moştenire. Parlamentarul deţine o maşină marca Volkswagen Passat şi are credite la bănci în valoare de 64.000 de lei. 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page