ImportantLocal

LOCAL | Dan Nechifor: “O parte din reclamaţiile de la Corni se confirmă, inclusiv cele legate de gunoi!”

Corpulul de control al prefectului s-a deplasat la Primăria comunei Corni, unde de 5 zile sute de cetăţeni protestează şi cer demisia primarului Dorel Doreanu, de a cărui activitate nu mai sunt mulţumiţi.

“Corpul de control a verificat aspectele sesizate de către cetățeni. Vom trimite în cursul zilei de astăzi răspunsurile către persoanele implicate. Cetățenii de acolo sunt în interiorul celor trei zile pentru care mai au autorizație să efectueze manifestații. O parte din sesizări se confirmă. Inclusiv cele legate de gunoi, ei au și fost sancționați la un moment dat de Garda de Mediu“, a declarat prefectul Dan Nechifor.

La Corni au fost astăzi şi comisarii Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu Botoșani. Vizita s-a soldat cu o amendă de 2.500 de lei aplicată amendă administrației publice locale pentru deșeurile depozitate necontrolat pe malul Siretului.

Cum primarul este în concediu medical, viceprimarul ar trebui să decidă dacă administraţia locală va contesta sau nu sancţiunea. Cei doi vor discuta, probabil, pentru luarea unei decizii.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page