ImportantLocal

LOCAL | Dosar penal la început de an pentru doi tineri din Botoșani

La data de 01.01.2017, în jurul orei 20:30, a fost depistat în trafic, pe drumul judeţean D.J.282, V.G. de 34 de ani din comuna Todireni, în timp ce conducea un autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior  a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 02.01.2017, în jurul orei 00:30, a fost depistat în trafic, pe raza localităţii Curteşti, un autoturism înmatriculat în Anglia, condus de L.I. de 24 de ani, din municipiul Botoşani. Tânărul a fost testat alcooscopic, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page