Anunturi

PUBLICITATE | Agenția de turism CAMPION TOUR din Suceava sărbătorește 1 an de activitate cu premii speciale și reduceri aniversare

Înființată în vara anului 2015, dar cu activitate deschisă publicului larg din luna decembrie a aceluiași an, agenția de turism CAMPION TOUR împlinește în aceste zile 1 an de activitate în turism. Reprezentanții agenției declară că a fost un an plin de provocări, însă cu rezultate peste așteptări: „A fost un an greu din mai multe motive. În primul rând, din cauza problemelor apărute în multe din destinațiile turistice consacrate. Amintim aici, în special, cazul Turciei, țară măcinată de amenințările teroriste și de problemele de politică internă și externă. Deși iubita destinație a românilor – Antalya – a fost ferită de problemele amintite, cererea pentru această destinație a fost totuși afectată. În orice caz, Antalya va rămâne în continuare o destinație extrem de iubită de turiștii români și, din punctul nostru de vedere, o destinație sigură. Anul acesta am ales să mergem personal pe Riviera turcească, chiar imediat după o serie de atentate teroriste din Ankara și Istanbul pentru a verifica serviciile și condițiile de securitate a hotelurilor. Am fost imediat convinși că vacanțele în Antalya se desfășoară în regim normal, fără nici un fel de problemă. Provocările anului în turism au fost completate de fenomenul imigraționist, dar și de alte evenimente, inclusiv de pe piața națională, care au afectat într-o oarecare măsură industria. Cu toate acestea, agenția noastră a făcut față cu brio provocărilor, am reușit să oferim experiențe de neuitat clienților noștri și să-i facem să revină și să solicite din nou serviciile noastre. Am răspuns cu promptitudine și seriozitate tuturor solicitărilor turiștilor și, ajutați și de experiența dobândită de-a lungul timpului în domeniu, am reușit să câștigăm încrederea turiștilor și să le demonstrăm imediat că suntem alegerea potrivită atunci când vine vorba de organizarea vacanței/concediului în țară sau străinătate. Cred că se impune să mulțumim tuturor celor care au manifestat interes și încredere față de serviciile noastre și, nu în ultimul rând, partenerilor noștri din țară și de peste hotare care ne-au susținut în permanență”, declară Ioana CÎMPANU, managerul agenției.

În semn de mulțumire, agenția de turism CAMPION TOUR din Suceava a ales să sărbătorească 1 an de activitate prin organizarea unui concurs cu un premiu special: o vacanță de 6 zile, în regim All Inclusive, în sezonul vară 2017 la un hotel de 4 stele din stațiunea bulgărească Nisipurile de Aur. Premiul este oferit prin tragere la sorți unui utilizator al rețelei de socializare Facebook care cunoaște și apreciază activitatea agenției. Reprezentanții CAMPION TOUR declară că nu este primul premiu de acest gen oferit prietenilor de pe Facebook: “Ne place să fidelizăm clienții și prietenii din mediul virtual care ne apreciază activitatea. Astfel, un premiu similar a fost oferit în luna august a anului curent unui cuplu de tineri. Câștigătorii au fost desemnați tot pe baza unei trageri la sorți extrem de transparente. Aceștia au avut ocazia să petreacă o vacanță de nu mai puțin de 6 zile, într-un hotel de 4 stele All Inclusive foarte apreciat”, declară Ioana CÎMPANU. Pentru a putea să își asigure un loc în tragerea la sorți, utilizatorii Facebook trebuie să acceseze și să aprecieze cu un “like” pagina agenției și a hotelului partener și să distribuie mai departe postarea concursului în rândul prietenilor. Tragerea la sorți va fi efectuată duminică, 8 ianuarie 2017.

Ca planuri de viitor, reprezentanții agenției de turism vizează, pentru sezonul următor, o dublare a rezultatelor financiare ca urmare a creșterii popularității agenției pe piața locală și, totodată, a creșterii nivelului calitativ al serviciilor de consultanță și customer-care. „Ne vom concentra în continuare să oferim tuturor celor care apelează la noi servicii de consultanță la standarde înalte și o grijă față de client exemplară. Satisfacția turiștilor reprezintă mai mult decât orice pentru noi. Pentru anul următor, vom pune, în continuare, la dispoziție oferte de vacanță imbatabile către destinații consacrate precum Grecia, Turcia, Spania, Croatia, Bulgaria, Muntenegru sau destinații exotice. Pentru suceveni, o destinație la fel de atractivă va rămâne, în continuare, Turcia cu a sa însorită Antalye. Zborul charter direct Suceava – Antalya va continua și în sezonul de vară 2017, cu câte o plecare săptămânală, începând din iunie, până la începutul lunii septembrie. Pentru înscrierile timpurii reducerile de preț sunt semnificative. Reamintim celor interesați că ofertele pentru Antalya cu zbor din Suceava pot fi consultate în timp real pe www.suceava-antalya.com, iar pentru o ofertă personalizată inclusiv pentru celelalte destinații din ofertă, putem fi contactați la [email protected]. Începând cu anul 2017, condițiile de plată a vacanțelor vor fi și mai flexibile decât până acum, datorită posibilității de plată în rate a acestora, cu dobândă 0”.

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page