ImportantInfractional

INFRACTIONAL | Conducători auto turmentați depistați în trafic de către polițiștii botoșăneni

-La data de 16.07.a.c., în jurul orei 04.40, O. A. de 29 de ani, din municipiul Dorohoi, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din municipiu.

Tânărul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

-La data de 16.07.2016, în jurul orei 07.20, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Stăuceni, P. C. de 24 de ani, din municipiul Botoşani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care autoturismul a părăsit carosabilul, izbindu-se în gardul unei locuinţe.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

-În dimineaţa de 16.07.a.c., în jurul orei 07.25, V. A. de 22 de ani, din municipiul Botoşani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Sucevei din municipiul Botoşani.

Verificările efectuate au stabilit că tânărul avea dreptul de a conduce suspendat începând chiar cu data de 16.07.a.c..

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de  0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

-În noaptea de 16/17.07.2016, în jurul orei 03.10, B. R. de 22 de ani, din municipiul Dorohoi, a fost depistată în timp ce conducea un autoturism pe DN 29A, pe raza comunei Cristineşti.

Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tuturor conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

În cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, precum şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată (în cazul lui V. A. de 22 de ani, din municipiul Botoşani).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page