Sanatate

SANATATE | Tratează artrita cu aceste uleiuri esențiale!

Artrita este o afecțiune care poate cauza dureri severe și rigiditate la nivelul articulațiilor și care limitează activitatea fizică. În plus, este o boală reumatică care poate afecta fie o anumită articulație, fie mai multe.

În realitate, există 100 de tipuri de artrită care pot afecta oamenii de toate vârstele. Conform unui studiu recent, s-a constatat faptul că artrita este una dintre principalele cauze ale invalidității în rândul oamenilor din întrega lume.

Dar, din fericire, există modalități naturale de a scade intensitatea durerii. Acest lucru este posibil mai ales prin folosirea de uleiuri esențiale, care pot face minuni.

Acum mulți ani, uleiurile erau folosite pentru a trata diferite afecțiuni, dar și pentru a atenua durerea și inflamația, care sunt două simptomele principale ale artritei. În plus, uleiurile au proprietăți anti-inflamatorii și conțin agenți care ajută la combaterea lor.

Iată care este topul celor mai bune uleiuri care atenuează simptomele artritei:

1. Uleiul de lavandă

Beneficiile acestui ulei esențial sunt cunoscute deoarece combat simptomele artritei. Chiar dacă este vorba de dureri articulare sau spasme musculare, aplică acest ulei pe zonaafectată și vei vedea rezultatele.

2. Uleiul de mentă

Acest ulei are proprietăți particulare și eficiente în tratarea durerilor, în special cele produse de artrită care pot fi uneori insuportabile. Masează zona cu ulei de mentă.

3. Uleiul de eucalipt

Acest remediu natural este vechi, dar este incredibil de eficient în calmarea durerilorarticulare. Doar câteva picături de ulei aplicate pe zona cu probleme, vor atenua simptomele acestei afecțiuni.

4. Uleiul de mușețel

Acest ulei esențial este foarte eficient deoarece stimulează circulația sângelui și funcțiile fizice ale celor care suferă de artrită. Masează zona cu probleme cu ulei de mușețel pentru a atenua durerea.

5. Uleiul de ardei iute

Perfect pentru durerile articulare și crampele musculare, acest ulei esențial este eficient pentru că are proprietăți anti-inflamatorii și stimulează condiția fizică a celor care suferă de artrită.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page