Diverse

DIVERSE | Leac din 3 ingrediente pentru scăderea colesterolului

Proprietățile medicinale ale diferitelor produse naturale au fost folosite de secole pentru a preveni și trata diverse boli și de a îmbunătăți starea de sănătate. În plus, remediile naturale sunt unele dintre cele mai populare alegeri pentru tratarea diferitelor afecțiuni.

Acest remediu natural previne și atenuează mai multe boli. Astfel de remedii tradiționale au câștigat popularitate în întreaga lume, iar efectele lor benefice au fost confirmate prin cercetare științifică. Leacul care tratează 8 afecțiuni este pe bază de usturoi, ghimbir și miere, fiind o combinație de ingrediente naturale.

Ce este acest leac?

Acest remediu natural combină proprietățile medicinale ale ghimbirului, usturoiului, mierei și a altor ingrediente, cum este oțetul de mere. Totuși, acest tratament trebuie lăsat 5 zile la macerat înainte de a fi folosit. Toate aceste ingrediente au proprietăți antiinflamtorii și antioxidante care ajută la prevenirea și tratarea următoarelor probleme de sănătate:

– Artrită;

– Astm;

– Hipertensiune arterială;

– Colesterolul crescut;

– Gaze și indigestie;

– Dureri de cap;

– Alte probleme cardiace;

– Probleme ale pielii, cum este acneea;

– Durerile de dinți;

– Obezitatea;

– Ulcerul gastric.

Grație valorii sale nutritive ridicate, acest amestec este considerat a fi un elixir pentru viața veșnică, deoarece protejează organismul de cele mai comune afecțiuni, care pot duce la dezvoltarea de boli și mai grave.

Într-una dintre revistele de medicină naturală, Dr. Han Len Tsao a spus că în urma unui studiu, această combinație a fost furnizată pacienților care au urmat o perioadă de repaus alimentar, și în mai puțin de o săptămână, a fost semnalată o reducere semnificativă a tensiunii arteriale și a nivelului de colesterol.

În plus, Emilio Stefan, un nutriționist italian, spune că cercetările sale au arătat că, fără îndoială, usturoiul, mierea și oțetul de cidru de mere sunt unele dintre alimente “magice” ale naturii.

Iată cum să prepari acest remediu natural:

Ingrediente

– 125 de ml de suc de lămâie

– 125 de ml de suc de ghimbir

– 25 căței de usturoi

– o cană de oțet de mere

– 340 gr de miere de albine

Mod de preparare:

Amestecă sucul de lămâie cu sucul de ghimbir într-un bol. Cei 25 de căței de usturoi îl zdrobești și îi pui în blender împreună cu sucurile și procesează bine. Toarnă amestecul obținut într-un borcan de sticlă și depozitează-l în frigider pentru cel puțin cinci zile înainte de a-l folosi.

Cum se ia:

Acest leac care previne dezvoltarea de boli trebuie să se ia câte două linguri pe care le amesteci într-un pahar cu apă caldă. Se beau două pahare pe zi, unul dimineața și unul seara, la o oră după cină.

Iată ce afecțiuni tratează:

Acneea sau coșurile: Aplică cu ajutorul unei dischete demachiante acest amestec în zonele afectate.

Artrita: Pune două linguri din amestec într-un pahar cu apă caldă pe care-l bei dimineața, și încă unul seara, după cină.

Astm: Ia o lingură din acest amestec dimineața pe stomacul gol.

Hipertensiunea arterială: Modifică rețeta astfel.

Amestecă două căni de apă cu două linguri de oțet de mere și 3 linguri de miere plus 18 căței de usturoi pe care-i mărunțești. Pui amestecul într-o oală la foc mic, și o  lași să se încălzească jumătate de oră. După ce ai luat-o de pe foc, o lași să se răcească și iei câte trei linguri pe zi.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page