AccidentEvenimentImportant

EVENIMENT | Trei autoturisme avariate în urma unui accident. O tânără a rămas încarcerată

Un grav accident rutier s-a produs pe strada 1 Decembrie în după amiaza zilei de 30 aprilie, în jurul orelor 18:15. Pe fondul vitezei excesive, o căruţă a fost spulberată şi 3 autoturisme au fost avariate. În urma accidentului au rezultat 6 victime, o tânără de 22 de ani având nevoie de intervenţia pompierilor de la Descarcerare pentru a fi scoasă dintr-o maşină.

La faţa locului au intervenit patru echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, printre care descărcarea grea de la Detaşamentul Botoşani, dar şi membri din cadrul SVSU Darabani. Din accidentul în care au fost implicate 3 autoturisme (două Audi, un VW Golf) şi o căruţă care a fost făcută praf, au rezultat 6 victime. În urma impactului puternic, o dărăbăneancă de 22 de ani a rămas încarcerată în VW-ul care ar fi circulat regulamentar, pompierii intervenind pentru descarcerarea victimei care a fost transportată de urgenţă la spital cu autosanitara TIM (Terapie Intensivă Mobilă).

Alţi trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 14 şi 78 de ani au fost transportaţi la Spitalul Municipal Dorohoi cu politraumatisme. Două persoane au refuzat iniţial să fie transportate la spital. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. La orele 21:15, poliţiştii încă mai făceau cercetări la faţa locului.

Sursa: darabaneni.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page