AccidentImportantLocal

LOCAL | Au ajuns la spital în stare gravă după ce s-au izbit cu vehiculul într-un cap de pod

Vineri, în jurul orei 18.20, J. F. de 32 ani, din satul Cucuteni, comuna Durnești, județul Botoșani, în timp ce conducea un moped neînregistrat pe D.C. 26A, în localitatea de domiciliu, a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care vehiculul s-a izbit într-un cap de pod de pe marginea drumului.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a lui J. F. și Ș.G. de 43 ani, acesta din urmă fiind pasager pe moped; cei doi au fost transportați la Spitalul Județean Botoșani, ulterior conducătorul mopedului fiind  transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iași.

J.F. nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie. De asemenea, din cercetările efectuate la faţa locului, s-a stabilit că niciunul dintre cei doi bărbaţi nu purta cască de protecţie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducerea pe drumurile publice unui vehicul, de către o persoană care nu posedă  permis de conducere și vătămare corporală din culpă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page